Nincs ekezetunk elore jelzem!

Sziasztok!

Jelentem valahogy nem akar semmi osszejonni. mukodo netet sehol nem talaltam. most tudom feltolteni a megirt anyagot. azota vannak uj infok is. majd kesobb bovebben. Addig annzit hogy most 17. este van. 

Problemak vannak, nem kicsik. Delutan 5 kor a barcelonai autopalyan bedoglott a lovunk. gyakorlatilag teljesen hibatlan volt eddig, nem ugz mint mi. de egyszer csak sipolo hang jott, a motor felol ñs elfogyott az ereje. a visszapillatoban lattam, hogy oriasi a fust, nagz  abaj. felre alltunk. hamar rajottunk a hibara. a turbo szetesett, es a motoroljat a kipufogoba nyomja. javithatatlan csere alkatrestz nelkul. 1 perc mulva megaltak a helyi rendorok. nagzon kedvesek voltak es udvariasak. radasul segitokeszek. feltoltottuk a motort olajjal, az volt nalunk, es a 10km-re levo kialloba kisertek bennunket. a 10 kilometer alatt a motorbol ujra eltunt az olaj. kenztelenek voltunk automentot hivatni veluk. hihetelen volt a segitokeszseguk. Igz bevittem minket a legkozelebbi varosba Sant Celoni-ba. Most szervizben van a kocsi. Ok is megrositettek a diagnozist, hogz uj kell, javithatatlan. Nincs szerencsenk, mintha ez mar 2009-ben megtortent volna velem. dezsavum van. 2napot igernek a javitasra. Nem tudjuk mit tegzunk, hogzan tovabb. Mauritania elott vagy befogjuk a mezonyt, es akkor tovabb megyunk ha ki tudjuk fizetni a javitast egyaltalan.Jelenleg minden bizonytalan. Pedig nagzon jol alltunk a pontgyujto helyen.De mivel 19. en reggel nem fogjuk tudni leadni Afrikaban a lapot, igy elvesznek a pontjaink, hiaba dolgoztunk.

Vegre talaltunk egy internetcafet, igy tudunk jelentkezni. Remelem hamarosan jobb hirekkel terunk vissza.

 

Nem adtuk fel!!!

  

A bejegyzés trackback címe:

https://mcg-films-team.blog.hu/api/trackback/id/tr282591636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása