VISSZA BAMAKÓBA!

2011.02.09. 17:04

Hazaérkezésünk után nem sokkal már azon agyaltunk, hogy miként -és legfőképp: mikor- jutunk el újra Afrikába. Mindketten úgy éreztük, hogy nem lehet sem így félbe hagyni dolgokat, sem pedig magunkba roskadva így emlékezni sokáig a déli kontinensre. Ezért hát nagyon hamar kezdett körvonalazódni az irány: vissza kell menni és befejezni.

Gyakorlatilag két hete vagyunk itthon, amit én kis kivételt leszámítva nagyon bánok. Az itthon várt stressz és problémákat nagyon nehéz újra visszacserélni a napsütéses kalandról. Az afrikai virágzó fákat az itt tomboló depressziós sötéttel és hideggel. Aki ez időtájban járt már ott bizonyára megért, a többieknek meg kérem higgyék el Nekem.

Tegnapi nap már elértem Szabó Gál Andrást a futam szervezőjét. Ő mindvégig figyelemmel kísérte a korábbi forgatásainkat a BB-n és a film késöbbi sorsát is.

Örömmel vette és támogatja, hogy 2012-ben is szeretnénk forgatni a futamon és így ott leszünk megint az indulók között. Sikerült vele megegyeznem a részletekben is.

Ezek alapján ma hivatalosan is beadtam a nevezésünket a B2 OFFICE-ba.

Aki még nem látta, elkészült egy 3 perces összefoglaló a 2011- es futamról:

  McGyver 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://mcg-films-team.blog.hu/api/trackback/id/tr282649545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása