MEGVAN A RAJTSZÁM!

2010.12.02. 11:54

A napokban sikeresen megkötöttük a biztosításokat. Mind a speciális biztosítást a versenyre, mind a gépkocsi kötelezőbiztosításait is, amit direkt külön Mauritániára, Szenegálra, és Malira kell pluszban kötni. Villám Géza szerint a Szenegáliak szarakodnak velünk (a mezőnnyel) , hogy ha 5 évesnél idősebb az autónk akkor plusz pénzt kérnek a belépésért. Kicsit viccesnek tartom, ismerve az ország gépkocsiállományát és annak átlagkorát.:-) Ha csak 1-2 év alatt, a válságban nem előztek be és mindenki új autóval jár. Mindenestre a pofám leszakad. Mindig azt hiszem, hogy Magyarország verhetetlen a lehúzások terén, de Afrika népeiben is van egy jó nagy adag magyar kreativítás az biztos!:-)

Az autó is készül (Ez teljes egészében Imre érdeme). A belső átalakítások, polcozás, és rögzítések után elkészült és már le is festette az erősített, versenylökhárítót.

Én szponzorok után futok és a filmes rész, technikai megvalósításán dolgozom. Persze jól el is vagyok havazva, semmire nincs idő és már csak 1 hónap az indulás! jaaaaj!

Meglett a 2011 es rajtszámunk is. Barátkozunk vele.:-)

Ami pedig a rajtszámot illeti: a 9 -es számot sikerült elcsipnünk! Ugyhogy innentől az MCG FILMS TEAM nem 74 es, hanem 09 es számon fut tovább!

 Kérek mindenkit ossza meg a bolg hireinket a lejebb találhato Facebook vagy más megsztóportálok link gombjával. Segíts, hogy ne feleslegessen írjunk ennyit:-) Kommentet is szívesen fogadunk... GO BAMAKO!

Hamrosan jelentkezünk további friss hírekkel!

McGyver

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mcg-films-team.blog.hu/api/trackback/id/tr322469989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása