1 nappal az elindulás elött, már nagyon sűrű a progi. VAn amivel szépen haladunk de van ami hátráltat a munkában. Nekem például 2 napja elkezdett fájni egy fogam. nem vészes, de szinte folyamatosan bejelez. Ez elég gáz. Tegnap bekönyörögtem magam egy fogorvoshoz, és megnézték. Csináltak panorámaröntgent, meg közvetlent is, de nem találtak semmit. Gyakorlatilag fogorvosi szempontból nem látszik gáz, ugyhogy nem tudtak hirtelen mit kezdeni vele. Ennyi, megyek így:-(

Imi tegnap átküldte a kocsiról a  képeket. Kezd pofás lenni. Még pár támogató matricája nincs fent ugyhogy nem teljes az arculat de ma azok is felkerülnek. Ugyhogy annéélkül, de büszkén mutatom be az idei versenylovat!!! Az autóban van nyomkövető. mindenki percre pontosan tudni fogja merre járunk és hogy állunk a versenyben. Ha sokáig egy helyben mutat minket akkor gáz van!!!:-)

A nyomkövető oldal az alábbi, megpróbálom világosan, értehetően leírni.

Felmentek a www.jarmukovetes.hu oldalra. Jobbra fent van a belépés. Én gyakorlatilag vakon csak azt ütötöttem be névnek is meg jelszónak is hogy: bamako    Nekem bejött, mert belépett. ugyhogy nektek is menni fog.
Ezután továbbra is jobb oldalon lejjebb van egy olyan, hogy: Járműveim. Ide katt rá.Ekkor megnyílik egy új felület webeyegps néven. Itt balra fent van egy olyan rublika, hogy Rendszám. nyisd meg, de ne rendzsámot keress, mivel a Bamako mezőnye rajtszámok alapján van feltüntetve. Tehát a 09- es rajtszámot válaszd ki. Majd szabadon válassz időpontot, és nyomd meg a sor végén található OK gombot. Ennyi. Jó leskelődést!

Holnap Rajt reggel 8 kor!!! Szurkoljatok!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mcg-films-team.blog.hu/api/trackback/id/tr712582695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

franc benzinkut 2011.01.16. 19:06:11

Sziasztok
Szeretnénk jo utat kivánni,ha válto kellene csak telefonáljatok,akár éjjel is,bármikor megállhattok,de bármilyen alkatrészt be tudunk szerezni.Üdv.Olaszbol,szerviz mentes utat kivánunk,sok puszi

MCG FILMS TEAM 2011.01.17. 22:07:48

@franc benzinkut:
Kellene s.o.s. egy TURBO!!! ISUZU TROOPER 3.0 DOHC TD Intercoolerhez. Barcelona mellet doglodunk. Hivj, ha tudsz!

csucsoriedka 2011.01.17. 22:52:33

fiúúúúk!mondtam én,hogy oregek vagytok már ehhez a versenyhez!Jovore szanatóriumot ajánlanék inkább szorakozásnak-)))

nagyon szoríííííítok és vigyázzatok magatokra.Ne adjátok fel,de eszetlenul se menjetek bele semmibe.Veszélyes szakaszra MEGTILTOM,hogy egyedul menjetek!!!...és punk-tum-)
puszika cicám

franc benzinkut 2011.01.18. 21:57:22

@MCG FILMS TEAM: Sajnos most túl messze vagytok,de ha tudunk valamit hivunk.Amugy mi váltokra specializálodtunk,turbokat nem tartunk,de tudod mi mindent beszerzünk,akár kétszer is ha kell:))Vigyázzatok magatokra,jó utat.
süti beállítások módosítása