GÉPÁTVÉTEL,BUDAPEST

2009.01.16. 23:40

Felértünk....Budapest.

Az úton felfelé megtapasztaltuk ,hogy nem lett az igazi a fűtésünk. Ha nem városban megyünk érdekes módon nem fűt a kocsi,pedig a motor meleg. Mindent átnéztünk ennek a hibának a javítására, de nem jött össze ezek szerint:-)

A gépátvételre kb 17 órára érkeztünk, sajnos nem túl jó eredmény ez, mivel érkezési sorrendben fogják indítani a holnap reggeli rajtot.A verseny kategóriában induló 200 autóból a 153-ik helyen érkeztünk be. Így ez azt jelenti hogy holnap kb 1,5 órás késéssel fogunk indulni az elsőnek induló autóhoz képest. Na se baj,lesz még nagyobb szívás is.Egyébként a megreklámozott Hősök Tere helyett a mellette található Felvonulási térről indulunk majd.Ezt a hirtelen váltást nem értem.Én mindenkit a Hősök terére hívtam.:-)

Amúgy az autó rendesen túlterhelt lett,ez kiderült már Pestre jövetelkor.

Rendesen alúlkormányzott és riszálja a fenekét a csomagoktól.A sebessége pedig kissé lelassúlt. Eddig Tátos volt de most inkább öszvérnek hívnám:-)

Holnap vastag ruhában kell mennünk ,mivel fűtés gyenge...aztán megyünk délnek mint a fecskék,Afrikába!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mcg-films-team.blog.hu/api/trackback/id/tr84882762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csucsoriedka 2009.01.17. 14:21:58

Mi hamarabb hazaértunk Istvánnal Budapestrol,mint Ti.Azt hittem Nagymegyer a cél,rosszul navigáltam-)Hát akkor Mi errol lemaradtunk.3 hét mulva talizunk.Megnyugodtam,éhen nem haltok az tuti,annyi a kajátok-)Biztos nagyon sok élménnyel jossz haza.Bízom benne,hogy inkább pozitív élménnyel,de hát MAC Gyver mindent megold-)
nagyon sok puszit kuldok.3 hétre valot,oszd be!!!puszika ...ja és vigyázz magadra kicsim

süti beállítások módosítása