ALIG VAN IDŐ....2009.01.07

2009.01.07. 18:44

Érdekes, hogy egyre jobban rohan az idő, ahogy közeldik 17.-e! Szerintem átírták a naptárt, hogy kicsit szivassanak.Már csak 7 munkanap hivatalosan! Na persze ehhez hozzájönne a hétvége, ha nem mennénk fel Pestre az utolsó eligazításra. De hát felmegyünk, így nem tudunk dolgozni alatta.

Szépen alakul egyébként az autó kívülről, rajta van szinte minden matrica, szponzor és reklám. Következő alkalommal remélem már fel tudok tenni képet is, egyenlőre még nem akarok, mert nem komplett ezen a téren a dolog. Holnap is ragasztunk még.

Az elmúlt két napban beszereztük a gyógyszereket, szerszámokat (szelektáltuk és pótóltuk), kicsit már vásárolgattunk kaját is. Sikerült szereznem Norbi cimborámtól egy hűtőt a kocsiba, remélem bírni fogja az utat. Van egy kis gond a fűtésünkkel. Konkrétan, csak langyos levegőt nyom. Mire a ventillátor a bájos kis arcunkig elfújja, olyan hideg szél lesz belőle mint a Delta elején a sarkvidéki viharban. Konkrétan, megfagytunk ma benne:-) Ez főleg az európai szakaszt érintheti érzékenyen, hiszen mostanában  -10 fok van. A napi 1000 Km hidegben elég gáz lenne. Holnap megpróbálok valamit vele csinálni, Ki kéne mosni a fűtőradiátort, de borzalmas nagy, és mocsok munka, így nem sok kedvem van hozzá. De KÉNE!

Kitaláltuk, hogy a hátsó kameratartót  lejjebb szereljük. A jelenlegi beállításon kevés látszik az útból amerre megyunk, túl magasan van a tartója. Ugyan a kocsiban gyönyörűen látszik minden, a film szempótjából nem jó ez így. Sajna ezt holnap újra kell csinálni....

Holnap szeretnénk még a Navigációs rendszert is fixre betenni. Úgy gondolom már eljött az ideje. Csak legyen rá idő. Mindegy, az biztos hogy elkezdem....

macGyver, MCG FILMS TEAM (74-es csapat)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mcg-films-team.blog.hu/api/trackback/id/tr36864020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

telirium · http://bamako.secureweb.hu 2009.01.07. 22:55:49

Jó hallani, hogy nem csak a mi fűtésünk ment szét az indulás előtt. Bár a mi esetünkben még a langyos levegő is előrehaladás lenne!
A munkanapokról annyit, hogy a hideg és a gázhiány miatt nem lesz szombaton munkanap! Ha minden jól megy akkor szombaton akár találkozhatnánk is!
süti beállítások módosítása