MARKETING

2008.12.04. 20:46

A napokban elsősorban a reklámokkal, hírdetésekkel foglalkoztam.Sajnos egyedül,mert szegény Kornél barátomat elkapta valami magyar "tífusz", 3 napig az ágyat nyomta és alul fölül könnyített magán. Mivel végül is elkerült orvoshoz egy kis injekcióval újraélesztették, úgyhogy holnap már újra harcra fogható lesz.
De, hogy mit is tettem ez idő alatt?
Mivel több fórumon is megjelenünk a napokban így a szponzorainkat kissé megsürgetve, jó pár matricát felhelyeztem az autóra ,hogy a cikkekben láthatók legyenek, és mielőbbi reklámértéket képviseljenek. Így felkerült a BILUX Kft, a www.britishoutlet.sk, a REHAB RÁBA Kft, a DUNA TAKARÉK reklámjai is. Több média fórumon is megjelenünk, a verseny előtt is ,és a verseny közben is, hogy folyamatos tudósításokkal tájékoztassuk az érdeklődőinket.Ebben részt vesz a www.infogyor.hu, a Kisalföld napilap, a www.kisalföld.hu, az Oxygen Média hírportál (www.o2gyor.hu), Oxygen Fm rádió (103,1Mhz), Oxygen Tv (O2Tv).
 

 

A mai napon megjelent cikk a Kisalföld napilapban(sajnos Kornél betegsége miatt egyedül voltam).

Senkit ne tévesszen meg a 15-ös rajtszám,ez a tavalyi ! most 74 a nyerő ! De még nincs feltéve:-)

Itt a cikkhez a link, másoljátok a keresőbe,vagy katt.rá:
http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/autosmozi_hegyen-volgyon_homokon/2079423/

A kép a cikkel együtt jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://mcg-films-team.blog.hu/api/trackback/id/tr33804718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barnabás 2008.12.05. 00:54:27

Nagyon komoly lett az oldal.Gratula!
süti beállítások módosítása