JANUAR 18-19-20

2011.01.21. 14:09

A Spanyolbol elindulas utani esemenyek

 A turbó minden olajat benyomott a kipufogó rendszerbe. ezért indulásnál nyomta az olajat és füstölt, kb 8 liter olaj volt a kipufogó rendszerbe. Az első 100 kilométeren Omega koncertet adtunk a Spanyoloknak, majd sárkányos menet következett, ugyanis begyulladt a maradék olaj. Ezek után folyamatos vezetéssel 19-én délben Tarifába értünk. A komp késett 1 órát, ez is az időhátrányunkat növelte. Megérkeztünk 3 órára Tangerbe, ekkor már a mezőny  rég az első. afrikai etapot csinálta. Másnap hajnal 3 kor beértük a mezőnyt Tazzarine-i táborban,. Ekkor a többiek nyugodtan aludtak De mi is bírtunk 3 órát aludni.


 

 

Január:20

Későilefeekvés után korai kel és lett. Felvettük az itinert és újból versenybe a csapat!

Egésznap nyomtuk a gázt, sőt éjfélig. A nap folyamán volt szerpentin aszfalton, kősivatag, sivatag dűnékkel, itt már ástunk is. Hajnalra végeztünk, megint késői fekvés és a legrosszabb a korai felkelés.   

A bejegyzés trackback címe:

https://mcg-films-team.blog.hu/api/trackback/id/tr372602662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

franc benzinkut 2011.01.21. 20:55:05

További jó utat kívánunk vigyázzatok magatokra.
süti beállítások módosítása