A GO BAMAKO A SPEKTRUM TV-N!

2010.12.22. 23:08

Úgy gondolom van okom az örömre. Nagyon sok munkával és nagyon komoly tehnikai problémmákkal szembesültem a 2009 es futamon forgatott GO BAMAKO című dokumentumfilm utómunkái során. Sokan figyelemmel kisértétek az útunkat és így a forgatásról is folyamatosan értesültetek. Az verseny alatt is megküzdöttünk, hogy a nyersanyag kazira kerüljön, de sosem gondoltam volna, hogy 1 év utómunka után olyan technikai gondok támadnak amelyek gyakorlatilag majdhogynem ellehetetlenítették a film nagyközönséghez jutását. Ennek röviden az az oka, hogy a nagy televiziótársaságok (így a Spektrum is) más technikai eljárást használ mint mi, kis studiók. És sajnos ezek a különbségek meghozzák a problémákat is a sok fájlformátum miatt. Hónapokig kerestem a megoldást, bevonva más szakmabeli embert is. Sokan próbáltak segíteni, de végül a megoldást egy budapesti cég, az ARIZONA MPS hozta el.

EZÚTON IS ÖRÖK HÁLA RICHÁN KORNÉLNAK, POZITIV ÉS ÖNZETLEN HOZZÁÁLLÁSA MIATT!

Cserébe a munkájukért az idei futamon találkozhattok az autón az ARIZONA MPS reklámjával is. Bár a társam (Imre) erről még nem tud, de valószínű örül majd Ő is a hírnek.

Ami a lényeg, hogy a mai napon aláírtam a szerződést a Spektrum televízióval. A filmet 2011. 02. hótól kezdve 2 éven keresztül sugározza Magyarország, Szlovákia és Csehország területén.  Úgyhogy aki kiváncsi volt ránk eddig, az most már bizonyosan láthatja képekben, és újra átélheti a blogban vezetett izgalmakat.

Keressétek majd a filmet a tv-ben hiszen Nektek készítettük. Annak is nagyon örülnék ha használnátok a kommentet, hogy tudjam van kinek írni! Aki még nem látta a film előzetesét, a fenti 4 videoablak küzül a 3. on megtekintheti.

Köszönöm ha olvastál.

McGyver (Maros Attila)

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mcg-films-team.blog.hu/api/trackback/id/tr232533576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása