Udv Mindenkinek aki korábban is figyelemmel kisérte csapatunkat és drukkolt a versenyen.

Jo hirem van. 2011 01.15.-én ujra ott leszunk a rajtnál, és irány AFRIKA!

Ami változott: Darh Vader (Kinces Kornél) helyett a Vincze Imre lesz a Team másik tagja. Ennek oka, hogy Vader, mint tudjátok sokan elhagyta Europát, mert az kicsi volt már Neki. Fogta a motyoját és átkoltozott Ausztráliába. Szegény Kengurukat boldogitja azota!!!:-)

Szoval Vincze Imre az uj legénységi tag a hajon. Azaz a paripán. Ami idén nem lesz más mint egy jo combos ISUZU TURBO Terepjáro. Imre kezemunkáját dicséri. Mellesleg ha valaki nem tudná ,hogy ki is IMRE, hát lapozzon a blogban a 2009 es futamhoz, és 39-es csapatként sokszor írok rola. A barátság 2009-ben fonodott szerelemmé:-), így most azt a dontest hoztuk , hogy ossze is koltozunk a kocsiba.:-)

Most a csapat elofutamokkal készul a Bamakora. Okt.30.-án is részt veszunk egy kemény tereprallyn a III. Jászsági tájékozodási tereprallyn.

Ugyhogy 1 hét mulva kb beszámolhatok az ott elkovetett csintalanságainkrol is.

Lesz video és fénykép is !!!!!!!

Addig is, info itt a versenyrol:

http://beerteam.hu/web/index.php

 

Egyebkent mielott barki megszolná helyesírsomat, jelzem, hogy pillanatnyilag egy szlovák laptoppal kinlodom amin a mássalhangzok tobbsége nem szerepel. Ez jo alap is egyben a kimosakodáshoz , ha éppen én írok el valamit. :-) De tényleg igy van!

Maradjatok Velunk a blogon, és kisérjétek végig ujra Onkent vállalt szenvedéseinket.

Igérjuk idén sem fogtok unatkozni!:-)

Pá:

Mac GYVER

A bejegyzés trackback címe:

https://mcg-films-team.blog.hu/api/trackback/id/tr882395462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása