2009.01.28. Kiffa

2009.02.01. 13:08

 

 

Délelött 10 –re érkeztünk meg. Alig volt ott valaki. A túra kategóriából ott találtuk az Ikarust, meg pár csapatot. Ez volt az egyetlen hely ahol a verseny és a túra kategória egy szálláson volt. Egyébként sehol nem találkoztunk Velük, teljesen más útvonalon mentek.

Szívélyes üdvözléssel fogadtak minket, váltottunk pár szót.

Kipakoltunk az autó háta mögé a porba, és főzni kezdtünk. Engem folyamatosan hergelt, hogy hová tűnt a telefonom. Azt ugyan elismerem, hogy bárhová tűnhetett mivel terepviszonyok között az autó centrifugaként dolgozza a benne elhelyezett cuccokat. Arról már nem is beszélek, ahogy mindenünk kinéz. A folyamatos sivatagi és szavannai terep minden lukon nyomja be a port. Olyan finom és tapadós, hogy észre sem venni mikor bejön,de befed mindent szép lassan. Jelenleg homoksárga színű minden, a kispárnám, a ruháim, a kaja, egyszerűen minden. Már odáig fajult a dolog, hogy folyik ki ha valamit kiveszünk.

Mondanom sem kell kb. 2 hete nem tudtunk fürdeni. Egy hajléktalan is tisztább nálunk. Utálatos dolog, de már nem zavar ha a vízben homok van, és roszog a fogam alatt ha bármit eszek. 2 hete nem borotválkoztam, rumcájsz design-et hordok.

 

Szóval elkezdtem kínomban keresni a telefonom, mert nagyon hiányzik.Nem mintha Mauritániában lenne kapcsolat. De holnap átmegyünk már Maliba és szeretnék hírt hallatni magamról.

Kiforgattam az egész kocsit, kipakoltam, de semmi ! Ez fáj. Azt hiszem még egy próbálkozást majd megér ha Bamakoban kipakolunk belőle.

 

Ettünk a kocsi mögött a porban ismét, majd az aulában a kanapén aludtunk pár órát.

Délután megérkezett pár versenytársunk is. Ők mondták, jó hogy nem mentünk Tidjikába, mivel az egész mai szakaszt törölték.

Végre, estére tudtunk kicsit szórakozni is. Ezt már 2 hete vártuk, mivel eddig csak szívás volt.

Összeismerkedtünk tök jó fejekkel. Gyülevészi Tibi is a médiában van, és jó a pálinkája is.

Van itt egy holland srác (Rick) aki odahaza filmproducer. Na végre hazai vizeken evezhettünk. Nagyon hamar közös összhang alakult ki, és elmesélve neki az új filmtervemet, kiderült, hogy Holland részről Ő is gondolkodott már hasonlón, és nagyon tetszik neki az én megközelítésem. Véleménye szerint: Very, Very awesome! Benne lenne egy koprodukcióba.

Én nem tudom, jó lenne, de lehet fel kellene nőni hozzá nekünk, mindentéren.

 

Előkerült közbe a hozott sonkám, ami nagyon ízlett Nekik. Tibi hozta a Ágyas Rézangyal pálinkáját. Isteni volt. Kicsit elhajoltunk…majd fekvés.

A bejegyzés trackback címe:

https://mcg-films-team.blog.hu/api/trackback/id/tr84915905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása