Gondolom sokan vagytok akik még fel sem ébredtetek az ünnepi varázs, vagy netán alkoholos hatás mámorából. Pedig vége van és igazából ma döbbentem rá, hogy  hamarosan itt a RAJT!

Tulajdonképpen van másfél hét és lehet remegni, hogy meddig bírja a TÁTOS majd.

De ez még a jövő zenéje...,most mégegyszer, utoljára át kell gondolni mindent ,mi maradt ki eddig és mi az, ami még hátra van.

Átgondoltam....RENGETEG MINDEN!

Valójában, szerintem ez az a sport, amire nem lehet teljesen felkészülni. Sosem fogom úgy érezni, hogy minden a helyén van és mindent tudunk, hogy a TÁTOS  hibátlan....A tegnapi DAKAR közvetítésen is sokan kiestek a második nap már, rengetegen technikai problémával küzködtek. Ugyebár ez a technikai sport. Hulljon a férgese:-)

Ezért úgy döntöttem, amit eddig megcsináltunk, annak kb elégnek kell lenni. És nem biztos, hogy érdemes görcsölni már rajta túl sokat. Ha fel akar a váltónk majd robbanni, akkor fel is fog:-)

Csak nehogy átessek a ló túloldalára és olyan lazán vegyem az egészet, hogy itthon felejtsem Vader Nagyúrt, a navigátoromat :-)

macGyver-MCG FILMS TEAM (74)

A bejegyzés trackback címe:

https://mcg-films-team.blog.hu/api/trackback/id/tr75860254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása