MA IS EGY KICSIT.....

2008.12.06. 16:41

Ma is egy kicsit fejlődtünk technikai szinten.Megérkezett a feltúrbózott CB Rádiónk ,mely egy  PRESIDENT SSB készülék.És hogy miért feltúrbózott? A szerelő szerint a  hatótávolsága sík terepen 50 km-re lett emelve, ami óriási segítség a többi csapattal való kapcsolattartásban.Ez, ha nem romlik el útközben:-), akkor nagyon kis tuti utitárs lesz.Már csak be kéne szerelnem a kocsiba:-(

VADER nagyúr jelezte, hogy Ádám barátja aki egy laptop-ot dob hozzánk, összerakta a  gépet. Én még ugyan nem láttam, de  már a Sötét erő birtokosánál van a hírek szerint! Ennek a technikai eszköznek nálunk éppen a blog, a haza küldendő video és képanyagok, a kis HD kamera anyagának tárolására van szükség. Ugyanakkor szükség esetén, ahol net elérésünk lesz, ott jó hasznát tudjuk majd venni információ gyűjtésében a filmhez, vagy csak egyszerűen szorúlt helyzetünkben jó cserealapot is képezhet afrikai arcoknál, ha már nem lesz mit ennünk.  Lesz belőle tevepörkölt!:-)

MacGyver

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mcg-films-team.blog.hu/api/trackback/id/tr74807894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása